Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 Palautelomake yhteydenottoa varten: 

Lomakkeen kentät, joissa on * merkki, ovat pakollisia täyttää.

 

 

 

AuringonkajoAuringonkajo

 

 

 

 

PolkuPolku

 

 

 

 

 

 

 

 

LapsetLapset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteydenotto

Ajanvarauskyselyt sähköpostitse (netta.nevantausta@voi-hyvin.info) tai
yhteydenottolomakkeella.
Otan vastaan hoitohuoneella Töölössä perjantaisin. Teen konsultaatioita/hoitoja myös etänä, sekä pidän erilaisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin/omien voimavarojen löytymiseen keskittyviä kursseja ryhmille.

Care4You

Psykokinesiologi, voimavarakouluttaja Netta Nevantausta
Stenbäckinkatu 3 lh 31, katutaso
00250 Helsinki
+358 40 8281 620
netta.nevantausta@voi-hyvin.info

Tulevat kurssit syksyllä 2017

 

Itsensä parantava ihminen – kurssi 

Syyskuussa hoitohuoneella starttaa jälleen ”Itsensä parantava ihminen” kurssi. Kurssi tukee monin eri tavoin ja tekniikoin puhdistautumista niistä energioista, jotka eivät ole parhaaksesi tehden tilaa sielullesi kasvaa ja tavoittaa todellinen loistonsa, tarkoituksensa ja terveytensä. Uusi ei voi tulla, ennen kuin vanha on lähtenyt. Kurssilla opetellaan poistamaan kehossa olevia energeettisiä tukoksia, vapauttamaan kehoon varastoitunutta kuormittavaa tunne-energiaa sekä muuttamaan negatiiviset alitajuiset uskomukset kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeviksi. Kurssilla tehdään paljon käytännön harjoitteita ja opetellaan hoitamaan itseä/toista erilaisin energialääketieteellisin keinoin. Jos kuulet kutsun sielussasi, olet sydämellisesti tervetullut mukaan. Ryhmään otetaan maksimissaan 9 henkilöä, jotta kokonaisvaltainen parantuminen ja henkilökohtaisella tasolla syvälle alitajuntaan matkaaminen on mahdollista. Kurssipäivät tulevat olemaan 15.9., 27.10., 17.11. sekä 1.12. klo 17.-20.30 kertamaksu yhdeltä illalta on 45€. Kurssi pidetään hoitohuoneella Stenbäckinkatu 3 lh 31. Sitovat ilmoittautumiset palautelomakkeella tai sähköpostilla netta.nevantausta@voi-hyvin.info 

Alustava ohjelma:

1.kerta, 15.9. klo 17-20.30

Alustusta energiakehoista,  meridiaanilinjoista (l.energiakanavat) ja chakroista, tunnetukoksista sekä muista syistä, jotka voivat estää terveyttä ylläpitävän ja edistävän energian vapaata virtaamista. Ravinnon merkitys fyysisen kehon sekä mielen hoidossa.

Harjoitteet: Energiakenttien/auran tunnistaminen. Energian välittäminen itselle/toiselle. Oman voiman tunnistaminen ja kasvattaminen. Niiden keinojen oppiminen, mitkä nostavat omaa värähtelytasoa, mitkä laskevat. Ravinnon merkitys fyysisen kehon hoidossa. Lopuksi parantava meditaatio.

2.kerta, 27.10. klo 17-20.30

Alustusta käsittelemättömien tunteiden ja tunnetraumojen vaikutuksesta terveyteen, sairauksien alitajuisista syistä, energiasyöpöistä elämässä, maadoittamisen tasapainottavasta vaikutuksesta sekä anteeksiannon merkityksestä irti päästämisessä.

Harjoitteet: Puhdistautumista menneisyyden tunnekuormasta meridiaaniterapian sekä psykologisen akupunktion keinoin. Lopuksi regressiomatka jokaisen henkilökohtaisten haasteiden juurisyille.

3.kerta, 17.11. klo 17-20.30

Alustusta alitajuntaan tallentuneiden kokemusten ja rajoittavien uskomusten vaikutuksesta hyvinvointiin,  ajatuksen voimasta, solumuistojen muuttamisesta, vetovoiman lain hyödyntämisestä, energiakenttien yhteisolemassaolosta, sielulle annetusta luomiskyvystä (kaikki, mikä on olemassa vaikuttaa kaikkeen muuhun, mikä on olemassa. Omien ajatuskuvioiden muuttaminen muuttaa koko fyysisen todellisuutemme ympärillämme.)

Harjoitteet: Alitajuisten uskomusten muuttaminen sielun tarkoitusta tukeviksi PSYCH-K sekä Thetahealing -tekniikalla. Lopuksi matkatyöskentelymeditaationa omien tunteiden ja tarpeiden kohtaaminen.

4.kerta 1.12. klo 17-20.30

Alustus: jokaisella on erityinen elämäntehtävänsä ja jokainen tulee tänne sen lahjan kanssa, joka juuri hänen on tarkoitus antaa maailmalle. Tämä lahja on äärettömän arvokas.

Harjoitteet: Oman elämän kokonaiskuvan ja tarkoituksellisuuden näkeminen. Minkä takia olet kokenut juuri ne asiat, joita olet kokenut, mitä niistä oppinut? Mitä tiedät tarvitsevasi ja haluavasi perustuen kokemuksiisi? Oman henkisen kehityksen, elämäntehtävän ja kutsumuksen tunnistaminen. Syvempi ymmärrys ja luottaminen. Kurssin aikana nousseiden kysymysten käsittely ja kokemusten jakaminen. Lopuksi oman elämäni luoja -meditaatio.

Omaan tarinaani eheytymisen ensiaskeleista voit tutustua täällä 

Pe 22.9. klo 14.00 - 16.00 Herätä oma herkkyytesi!

Herkkyysharjoituksia Helsingin Spiritualistisen  seuran tiloissa, Karjalankatu 2 A 2, maksuton.

 

Su 08.10. klo 12-18 Itsensä parantava ihminen – kurssi Lakeuden Henkisen seuran tiloissa, Kauppakatu 1, 2.krs, Seinäjoki

Kurssilla opetellaan poistamaan kehossa olevia energeettisiä tukoksia, vapauttamaan kehoon varastoitunutta kuormittavaa tunne-energiaa sekä muuttamaan negatiiviset alitajuiset uskomukset kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeviksi. Kurssilla tehdään paljon harjoitteita ja opetellaan hoitamaan itseä/toista erilaisin energialääketieteellisin keinoin (mm. meridiaaniterapia, energiahoito, tunnekehon puhdistaminen, PSYCH-K ja parantava regressiomeditaatio). Kurssin hinta on 65€. Sitovat ilmoittautumiset lakeudenhenkinenseura@gmail.com. Lisätietoa kurssista www.lakeudenhenkinenseura.fi / netta.nevantausta@voi-hyvin.info

 

Ma 09.10. klo 18.30 Itsensä parantava ihminen -luento Lakeuden Henkisen seuran tiloissa, Kauppakatu 1, 2.krs, Seinäjoki

Luennolla pohditaan käsittelemättömien tunteiden ja tunnetraumojen vaikutusta terveyteen sekä alitajuntaan tallentuneiden kokemusten ja rajoittavien uskomusten vaikutusta hyvinvointiin. Mikä vaikutus on sairauksien alitajuisten syiden tiedostamisella, tunnekehon puhdistamisella ja hoitamisella?

 

To 23.11. klo 18.00 - 20.00 Luento Uuden ajan lapset Helsingin Spiritualistisen seuran tiloissa, Karjalankatu 2 A 2. Mitä uuden ajan lapset ovat tulleet opettamaan nykyajan ihmisille ja kuinka voimme tukea heitä eri kasvuvaiheissa? Liput seuran jäseniltä 10€/ muilta 12 €.

Luento antaa yleiskäsityksen siitä, millaisia yksilöitä uuden aikakauden lapset ovat, ja kuinka uuden ajan energiat vaikuttavat arkipäivään yleensä. Kurssilla kerrotaan lasten erityisherkkyydestä, voimavaroista ja opin paikoista sekä siitä, kuinka vanhemmat voivat parhaiten tukea uuden ajan lapsia eri kasvun vaiheissa auttaen heitä mm. puhdistautumaan muiden energioista sekä ymmärtämään heidän omaa herkkyyttään, tarkoitustaan ja tehtäväänsä maan päällä. 

22.01.2018 klo 17-20.00. Uuden ajan lapset -kurssi  hoitohuoneella Stenbäckinkatu 3 lh 31. Kurssin hinta on 30 €. Ilmoittautumiset palautelomakkeella tai sähköpostilla netta.nevantausta@voi-hyvin.info

Lapset toimivat sillanrakentajina vanhan ja uuden aikakauden välillä ollen uuden aikakauden energian lähettiläitä. He tekevät usein tiedostamattaan kovasti työtä luodakseen aikuisten, ja erityisesti vanhempiensa, elämässä avoimen yhteyden taivaallisen ja maallisen välillä sekä kiinnittääkseen huomiota yhteiskunnan ja elinympäristön epätasapainotiloihin, jotta ne voidaan tiedostaa ja muuttaa.

Kurssi antaa laajan käsityksen siitä, millaisia yksilöitä uuden aikakauden lapset ovat, ja kuinka uuden ajan energiat vaikuttavat arkipäivään ja elämänarvoihin yleensä. Kurssilla kerrotaan lasten erityisherkkyydestä, voimavaroista ja opin paikoista sekä siitä, kuinka vanhemmat voivat parhaiten tukea uuden ajan lapsia eri kasvun vaiheissa auttaen heitä mm. puhdistautumaan muiden energioista, omaksumaan tukevia alitajuisia uskomuksia sekä ymmärtämään heidän omaa herkkyyttään, tarkoitustaan ja tehtäväänsä maan päällä. 

Vanhemmuus on hengen lahja ja se tuo aina mukanaan vastuun suojella lapsen herkkyyttä, edistää henkistä kasvua ja hyvinvointia sekä vahvistaa lapsen sisäsyntyistä voimaa. Lapsi valitsee aina vanhempansa omien oppiläksyjensä ja elämäntarkoituksensa mukaisesti. Vanhemman tärkein tehtävä on herkistyä kuuntelemaan, mitä lapsi on tullut omalle vanhemmalleen/ympäristölle opettamaan ja missä ominaisuuksissa itse kehittymään. Kurssilla tuetaan jokaisen vanhemman/isovanhemman/opettajan/aikuisen taitoa toimia uuden ajan lapsen kasvattajana.