Yhteydenotto ja kurssit

Tarjoan sinulle


* Tietoa tunnetraumojen ja alitajuisten uskomusten vaikutuksesta terveyteen.
* Käytännön keinoja voida paremmin ottaen huomioon niin ihmisen henkisyys kuin fyysisyys. Voit lukea lisää etusivun KehoMieli ja Henki linkkien alta.
* Monipuolisia energiahoitoja (mm. Psykokinesiologia, energiakentän puhdistus, tunnekehon hoito, meridiaaniterapia, EFT, reiki, regressio, kanavointi)   
* ThetaHealing® menetelmän, jonka avulla voidaan poistaa henkisellä, fyysisellä ja emotionaalisella tasolla olevia esteitä ja alitajuisia negatiivisia uskomuksia, jotka vaikuttavat hyvinvointiisi. Korvaamalla rajoittavat uskomukset myönteisillä hyvinvointia edistävillä uskomuksilla, myös fyysinen keho reagoi myönteisesti palautumalla luonnolliseen terveeseen tilaan. Voit lukea Voit lukea Thetahealingista sekä hoidoista lisää etusivilta löytyvän ylätason otsikon Hoidot -alta.
* Mahdollisuutta tiedostaa mielen voiman, kiitollisuuden ja anteeksiannon tervehdyttävä vaikutus. Voit lukea lisää etusivun Mieli ja Henki otsikoiden alta.
* Tukea selviytyä suruprosessista takaisin elämäniloon. Voit lukea lisää otsikon Kuolema ja menetyksestä toipuminen -alta.

Yhteyslomake
Yhteydenotto 

Ajanvarauskyselyt sähköpostitse (netta.nevantausta@voi-hyvin.info) tai yhteydenottolomakkeella. 

Otan vastaan hoitohuoneella Töölössä perjantaisin. Teen konsultaatioita etänä, sekä pidän erilaisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin/omien voimavarojen löytymiseen keskittyviä kursseja ryhmille. 

Care4You 

Psykokinesiologi, voimavarakouluttaja Netta Nevantausta 
Stenbäckinkatu 3 lh 31, katutaso 
00250 Helsinki 
+358 40 8281 620 
netta.nevantausta@voi-hyvin.info


Kurssit ja tilaisuudet keväällä 2018


19.1. klo 14-16 Herätä oma herkkyytesi -psyykkisiä sekä mediaalisia herkkyysharjoituksia Helsingin Spiritualistisen seuran tiloissa, Karjalankatu 2 A 2.krs. 00520 Helsinki, Alppitalo. Maksuton.

Oletko kiinnostunut kehittämään henkistä herkkyyttäsi ja psyykkisiä kykyjäsi? Kaikille avoimissa harjoitteluilloissa keskustelemme ja teemme harjoituksia, jotka tukevat omien intuitiivisten kykyjen käyttöön ottamista. Maksuton.

16.2. klo 17-20 Uuden ajan lapset -kurssi hoitohuoneella Stenbäckinkatu 3 lh 31. Kurssin hinta on 30 €. Sitovat ennakkoilmoittautumiset.

Lapset toimivat sillanrakentajina vanhan ja uuden aikakauden välillä ollen uuden aikakauden energian lähettiläitä. He tekevät usein tiedostamattaan kovasti työtä luodakseen aikuisten, ja erityisesti vanhempiensa, elämässä avoimen yhteyden taivaallisen ja maallisen välillä sekä kiinnittääkseen huomiota yhteiskunnan ja elinympäristön epätasapainotiloihin, jotta ne voidaan tiedostaa ja muuttaa. Kurssi antaa laajan käsityksen siitä, millaisia yksilöitä uuden aikakauden lapset ovat, ja kuinka uuden ajan energiat vaikuttavat arkipäivään ja elämänarvoihin yleensä. Kurssilla kerrotaan lasten erityisherkkyydestä, voimavaroista ja opin paikoista sekä siitä, kuinka vanhemmat voivat parhaiten tukea uuden ajan lapsia kasvun eri vaiheissa auttaen heitä mm. puhdistautumaan muiden energioista, omaksumaan tukevia alitajuisia uskomuksia sekä ymmärtämään heidän omaa herkkyyttään, tarkoitustaan ja tehtäväänsä maan päällä. Vanhemmuus on hengen lahja ja se tuo aina mukanaan vastuun suojella lapsen herkkyyttä, edistää henkistä kasvua ja hyvinvointia sekä vahvistaa lapsen sisäsyntyistä voimaa. Lapsi valitsee aina vanhempansa omien oppiläksyjensä ja elämäntarkoituksensa mukaisesti. Vanhemman tärkein tehtävä on herkistyä kuuntelemaan, mitä lapsi on tullut omalle vanhemmalleen/ympäristölle opettamaan ja missä ominaisuuksissa itse kehittymään. Kurssilla tuetaan jokaisen vanhemman/isovanhemman/opettajan/aikuisen taitoa toimia uuden ajan lapsen kasvattajana.

Täältä voit lukea artikkelini henkisestä kasvatuksesta 

Lataa tiedosto:

(lapsijahenkisyys.pdf)

10.3. klo 12-18 Itsensä parantava ihminen kurssi. Turku, Sydänpuu. Kurssilla opetellaan poistamaan kehossa olevia energeettisiä tukoksia, vapauttamaan kehoon varastoitunutta kuormittavaa tunne-energiaa sekä muuttamaan negatiivisia alitajuisia uskomuksia kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeviksi. Kurssilla tehdään paljon harjoitteita ja opetellaan hoitamaan itseä/toista erilaisin energialääketieteellisin keinoin (mm. meridiaaniterapia, energiahoito, tunnekehon puhdistaminen, PSYCH-K ja parantava regressiomeditaatio). Kurssin hinta on 65€. Sitovat ilmoittautumiset. 

9.3. 17-20 Itsensä parantava ihminen / alitajuiset uskomukset, niiden tiedostaminen ja muuttaminen. Stenbäckinkatu 3 lh 31. Illan hinta on 35 €. osallistujamäärä on rajattu kahdeksaan. Tilaisuus toteutuu 5 osallistujalla. Sitova ennakkoilmoittautuminen.  

20.3. klo 18-20 Herätä oma herkkyytesi -psyykkisiä sekä mediaalisia herkkyysharjoituksia Helsingin Spiritualistisen seuran tiloissa, Karjalankatu 2 A 2.krs. 00520 Helsinki, Alppitalo. Maksuton. 

23.3. Meditaatioilta klo 18-20. Stenbäckinkatu 3 lh 31. Illan hinta on 15 €. Meditaation avulla voi vahvistaa tietoista läsnäoloa. Se auttaa keskittymään ja vahvistaa polkuamme inspiraatioon ja hengen yhteyteen.

30.3. klo 18-20 Herätä oma herkkyytesi -mediaalisia herkkyysharjoituksia. Stenbäckinkatu 3 lh 31. Illan hinta on 15 €. Henkisyys on luonnollinen ja tärkeä osa persoonaamme. Tutustumalla henkiseen puoleemme voimme karistaa siitä turhan mystiikan, helpotamme kehitystämme ja saamme uutta virtaa haastavien tilanteiden kohtaamiseen. Illan aikana vahvistamme mediaalisuuden ja intuitiomme käyttöä arjessa.

5.4. klo 18-20 Herätä oma herkkyytesi -psyykkisiä sekä mediaalisia herkkyysharjoituksia Helsingin Spiritualistisen seuran tiloissa, Karjalankatu 2 A 2.krs. 00520 Helsinki, Alppitalo. Maksuton. 

6.4.. Meditaatioilta klo 18-20. Stenbäckinkatu 3 lh 31. Illan hinta on 15 €. Meditaation avulla voi vahvistaa tietoista läsnäoloa. Se auttaa keskittymään ja vahvistaa polkuamme inspiraatioon ja hengen yhteyteen.

8.5. klo 17.30 Meediotilaisuus, Vaasa parapsykologinen seura, Cantare-talo, Vöyrinkatu 12. Meediotilaisuuksissa välitetään valoisia viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä sukulaisilta ja tuttavilta, joskus muiltakin. Viestit on tarkoitettu kannustukseksi, lohdutukseksi, opastukseksi ja syvemmän tietoisuuden herättämiseksi. Ovimaksu: jäsen 10€ / muut 15€

18.5. Pienmeediotilaisuus Meediotilaisuuksissa välitetään valoisia viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä sukulaisilta ja tuttavilta, joskus muiltakin. Viestit on tarkoitettu kannustukseksi, lohdutukseksi, opastukseksi ja syvemmän tietoisuuden herättämiseksi. Pienmeediotilaisuudessa osallistujamäärä on rajattu kahdeksaan. Tilaisuus toteutuu 5 osallistujalla. Illan hinta on 15 €. Sitova ennakkoilmoittautuminen. 
© 2012. Care4You.