Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

 

 

En koskaan tarjoa apua, joka vähentää ihmisen omaa voimaa. En koskaan vaadi saada antaa apua, jota luulen jonkun tarvitsevan. Annan apua tarvitsevan tietää, mitä voin tarjota ja kuuntelen sitten, mitä hän haluaa; näen ja ymmärrän, mitä hän on valmis vastaanottamaan.

 

Henki tarvitsee kukoistaakseen kehon, josta pidetään huolta. Kehoni on sielun kulkuväline. Sieluni on hengen kulkuväline. Henki on se osa, joka on yhteydessä kaiken luojaan, korkeimpaan. 

 

Jokainen tilanne ja henkilö on asetettu polulleni tarkoituksella. He ja ne ovat tulleet vahvistaakseen, opettaakseen tai auttaakseen minua luopumaan vanhoista tavoista ja löytämään todellisen elämäntarkoitukseni.

 

 

Niin minun kuin sinun elämäntarkoitus on tehdä sitä mikä tuo eniten iloa, tyydytystä ja täyttymystä.

 


Kulje ylpeydellä oma elämänpolkusi!

 

 

Omaan tarinaani eheytymisen ensiaskeleista voit tutustua täällä

 

 

 

 

Oma polkuni

Olen Netta Nevantausta, jalat vahvasti maan pinnalla oleva unelmoija, uudistaja ja käytännön toimija. Olen empiirinen kokeilija ja tervejärkinen skeptikko. Asiat, jotka olen hyväksynyt omaksi totuudekseni ja havainnut käytännössä toimiviksi, olen perinpohjaisesti testannut itselläni ja lähipiirilläni. Mielestäni vain oman kokemuksen ja paranemisen kautta voi syntynyt syvä ymmärrys ja tietoisuus kokonaisvaltaisista hyvinvoinnin osatekijöistä. Arjen henkisyys on helpottanut käytännön tasolla perheeni ja lasteni elämää ja tehnyt oman polkuni keveäksi kulkea. Joka hetkessä läsnä on kiitollisuus, nöyryys, mielenrauha ja luottamus.

Olemme itse vastuussa ajatuksistamme ja asenteestamme, onnellisuudestamme. Ei ole niinkään merkitystä sillä, mitä meille elämässä tapahtuu ja kuinka suuria vastoinkäymisiä, menetyksiä tai pettymyksiä elämä eteemme tuo. Vain sillä on merkitystä, kuinka asennoidumme elämänmuutoksen hetkellä, miten kohtaamme ja käsittelemme tilannetta. Kuinka löydämme luottamuksen ja vahvuuden kääntää elämää mullistanut tilanne henkiseksi opiksi, pääomaksi ja voimavaraksi.

Oma elämäni mullistui rakkaan siskoni syöpään sairastumisen ja kuoleman myötä v.2006. Jouduin soveltamaan käytäntöön kaiken lukemani ja opiskelemani tiedon psykofyysisestä tervehtymisestä ja surusta eheytymisestä. Onneksi elämä oli tuonut eteeni jo aikaisempia menetyksiä ja pettymyksiä, ja olin jo omaksunut positiivisen asenteen hyödyt tilanteessa kuin tilanteessa. Ymmärsin, että vaikka kaikki tunteet, ne negatiivisetkin (viha, katkeruus, epätoivo) pitää käydä läpi, niistä pitää voida päästää irti heti läpikäytyään, eikä jäädä vellomaan pahaan oloon ja vetää siten puoleensa vaan lisää pahaa oloa. Kiitollisuus sen sijaan kantaa eteenpäin ja tuo lisää kiitollisuuden ja onnen aiheita. Niinpä keskityin tietoisesti siihen, että olin kiitollinen niistä vuosista (miltei 30 vuotta), jotka sain siskoni kanssa viettää sen sijaan,että olisin ollut katkera siitä, miksen saanut kauemmin pitää häntä luonani. Olin kiitollinen, että olin saanut tuntea niin suurta rakkautta, että sen menettässäni koin luonnollisesti myös surua. Vaihtoehto, että en olisi koskaan edes saanut tuota rakkautta osakseni, olisi ollut vielä paljon huonompi. Tuo rakkaus kantaa edelleen, myös rajan taakse, ja luo sillan välillemme täältä näkyvästä maailmasta tuonpuoleiseen.

Olen opiskellut psykologiaa, psykokinesiologiaa, käyttäytymistiedettä, tautioppia, anatomiaa ja ravintoterapiaa. Olen työskennellut vuodesta 2004 syövän sädehoidon annossuunnittelun kehittämiseen erikoistuneessa yrityksessä sekä tehnyt vuodesta 2008 vapaaehtoistyötä saattokodissa kuolemansairaiden potilaiden parissa. Olen nähnyt upeita paranemistarinoita ja kauniita kuolemia. Olen joutunut myös näkemään, kuinka kiireen ja resurssipulan keskellä julkisessa terveydenhuollossa potilasta ei hoideta riittävän hyvin tai edes ihmisarvoisesti. Vastapainona olen saanut todistaa kiireetöntä, läsnäolevaa ja kokonaisvaltaista potilaan sekä omaisten ehdoilla toteutettavaa hoitoa saattokodissa. Uteliaana ja loputtoman tiedonjanoisena luonteena olen vuosikaudet etsinyt yhä tehokkaampia keinoja purkaa kuormittavia tunteita, epäsuotuisia toimintamalleja ja fyysisiä sairauksia. Etsintäni on johdattanut minut opiskelemaan mm. kriisi- ja mielenterveystyötä, NLP:tä, reikiä, meditaatiota, joogaa, chi kungia, Ohashin itämaista kehoterapiaa, hypnoosia, regressioterapiaa, homeopatiaa, henkiparannusta, energiaparannusta, EFT:tä, psykologista akupunktiota, meridiaaniterapiaa, verimikroskopiaa, energiakentän puhdistamista, ThetaHealingia ja The Healing Codes –menetelmää. Olen viettänyt vuoden 2008 näkijä Niina-Matilda Kuusiston kasvuryhmässä, sekä vuodet 2012 ja 2013 Suomen spiritualistisen seuran syventävillä mediaalisilla kursseilla oppien lisää niin näkijän kuin meedion työskentelystä. Mediaalisia kursseja olen niinikään käynyt kansainvälisten opettajien (mm.Paul Jacobs, Nicole de Haas, Lynn Cottrell) johdolla spiritualistisissa koulutuskeskuksissa Hollannissa ja Saksassa. Olen tavannut monia upeita opettajia ja parantajia. Jokainen opettajista, menetelmistä ja hoidoista on johdattanut omalla tielläni eteenpäin. Säännöllinen hiljentyminen ja meditointi taas avannut ja voimistanut omaa intuitiokanavaani. Vaikka rationaalinen mieleni kyseenalaistaa ja miettii, miten ja miksi jokin toimii, tärkeämpää loppujen lopuksi on kuunnella, miltä hoito tuntuu ja keskittyä siihen, millaisia konkreettisia tuloksia sillä saa aikaiseksi. Uskon ennenkaikkea ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon ja jokaisen ihmisen sisällä olevaan kykyyn parantaa itse itsensä ja luoda oma elämänsä.