Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.  

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energiahoidot

Erilaiset energiahoidot ovat luonnollisia ja ikivanhoja tapoja hoitaa toista ihmistä. Energiahoitoja voi käyttää ennaltaehkäisyyn, vahvistamaan vastustuskykyä, tasapainottamaan oloa, väsymykseen ja stressinhallintaan, kivunlievitykseen, oman henkisen polun selkiyttämiseen sekä jo olemassaoleviin fyysisiin/henkisiin vaivoihin osana hoitoprosessia ja monipuolista hyvinvointia. Energiahoidossa hoitaja välittää hoidettavalle parantavaa energiaa. Hoidon aikana nousee usein tietoisuuteen myös intuitiivista tietoa siitä, miltä hoidettavan elämäntilanne näyttää, miltä eri valinnat näyttävät, missä hoidettava on henkisellä polullaan, mitä opetuksia käy läpi. Lähelle on joskus vaikea nähdä. Siksi toimimme peileinä toisillemme.

Energiahoitoja on useita erilaisia. Itse teen pääasiassa ThetaHealingia, kuormittavien tunteiden vapauttamista (mm. EFT:n & meridiaaniterapian keinoin) sekä tunnekehon hoitoa alitajunnan tasolla, energiakentän puhdistamista sekä rentoutus- ja regressiohoitoja. Käytän hoidoissa aina lisäksi psykokinesiologiaa ja intuitiooni sekä opiskelemiini muihin energiatekniikoihin perustuvaa energianvälitystä.

Rentoutus- ja regressiohoidot

Ollessamme normaalissa valvetilassa, aivot värähtelevät enimmäkseen beta-taajuudella. Sulkiessamme silmät ja rentoutuessamme, värähtely hidastuu alfaan. Theta on sitäkin syvempi rentoutumisen tila, jossa ollessa saa yhteyden intuitiiviseen tietoon, jota voi käyttää saadakseen aikaan tarvittavia muutoksia omassa elämässä.  Niin rentoutushoidossa kuin regressiohoidossa asiakas on kevyessä hypnoosissa ja hoidon vaikuttavuus perustuu alitajunnan voimavarojen käyttöönottamiseen ja alitajunnan tasolla eheytymiseen ja voimaantumiseen.

Rentoutushoidossa niin koko keho kuin mieli saa rentoutusta. Hoidon pääasiallisena tarkoituksena on vähentää stressiä. Useiden tutkimusten mukaan yli 90 prosenttia kaikista terveydellisistä ongelmista liittyy stressiin. (Esim. USA:n terveysministeriön alaisen Centers for Disease Control-järjestön tutkimukset sekä Stanfordin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan jo v.1998 julkaistu tohtori Bruce Liptonin tutkimus). Fysiologinen stressi aiheuttaa hermostoomme epätasapainotilan. Tuo tila aiheuttaa myös muutoksia verenkiertoon. Veri ei enää virtaa vatsaan sulattaakseen ruokaa. Se ei enää virtaa aivojen otsalohkoihin, joissa luova ajattelu tapahtuu. Se ei enää kulje munuaisiin eikä maksaan. Suurin osa verestä kulkee stressitilassa lihaksiin, koska se uskoo, että kehon täytyy taistella kovemmin tai juosta kovemmin, paeta henkeä uhkaavalta tekijältä. Tämä tapahtuu automaattisesti ja vaikka historian saatossa näiden muutosten tarkoitus on todella ollut pelastaa ihmishenki uhkaavalta vaaralta, nykypäivän ihmisellä hermoston toiminnasta aiheutuu enemmän haittaa kuin hyötyä. Stressitilan jatkuessa se vahingoittaa sisäelimiä ja erityisesti immuunijärjestelmää.  Rentoutushoito on taivaallinen lepotauko arjen kiireen ja hälyn keskellä ja sen aikana on alitajuisen mielen tasolla mahdollisuus päästä irti kaikesta siitä, mikä ei palvele henkilön korkeinta parasta.

Regressiohoidossa voidaan palata tämän elämän kipupisteisiin ja eheyttää niitä elämällä alitajuisesti tilanne uudelleen kuvitellen tilalle ”onnellisen lopputuloksen”. Regressiohoidossa voidaan palata myös entiseen elämään, jos asiakkaan tämän elämän ongelman on mahdollista parantua tiedostamalla entisen elämän vaikutus. Rentoutushoidon kesto n.1,5h, hinta 65€. Regressiohoidon kesto n.1,5h hinta 80€. Tunnekehon hoidon (EFT) kesto n.1h, hinta 55€.

ThetaHealing® – Henkistä, fyysistä ja emotionaalista paranemista

”Reveal and heal” eli suomeksi ”paljasta ja parane” kuvaa hyvin ThetaHealing® –tekniikan perusajatusta. Miltei jokainen ihminen kantaa negatiivia uskomuksia ja vanhentuneita, toimimattomia ajatusmalleja mukanaan. Uskomukset, esim. ”En ole rakkauden arvoinen”, tai ” Voin toimia vain tietyssä ammatissa ollakseni hyväksytty” voivat olla omaksutut jo varhaislapsuuden auktoriteeteilta tai ovat juurtuneet ihmiseen koettujen elämäntilanteiden myötä. Toiset uskomukset ovat täysin tietoisia ja toiset alitajuisia, emmekä läheskään aina päivätietoisuudessa edes ymmärrä alitajuisten uskomusten vaikutusta terveyteemme. Korvaamalla  rajoittavat uskomukset myönteisillä hyvinvointia edistävillä uskomuksilla, myös fyysinen keho reagoi myönteisesti palautumalla luonnolliseen terveeseen tilaan.

Jos olet kulkenut jo pidempään henkisen kehityksen tietä, olet tutustunut todennäköisesti positiivisen ajattelun voimaan, kehotietoisuuteen, visualisointiin, myönteisiin affirmaatioihin, NLP:hen, Silva-menetelmään, meditoinut ja joogannut ja osaat hyödyntää vetovoiman lakia. Olet ehkä kokeillut lukuisia luontaishoitoja,mutta jotkut totutut toimintamallit ja ajatuskuviot eivät silti ole muuttuneet. ThetaHealing® auttaa lopettamaan alitajuisen vastustamisen, löytämään haasteiden alitajuiset syyt ja muuttamaan ne siten, että ajatuksesi, tunteesi ja toimintasi tukevat päämääriäsi ja unelmiasi. Syyt tulla ThetaHealing®-hoitoon ovat yhtä moninaisia kuin ihmisetkin. Menetelmällä voidaan hoitaa henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin liittyviä haasteita, esimerkiksi stressiä, jännittämistä, terveyttä, masennusta, itsetuntoa, minäkuvaa jne.

ThetaHealing® on saanut nimensä theta-taajuudesta, jolla ThetaHealingia käyttävän henkilön aivot värähtelevät hoitoa tehdessä. Theta on syvä rentoutumisen tila, jossa ollessa saa yhteyden intuitiiviseen tietoon, jota voi käyttää saadakseen aikaan tarvittavia muutoksia elämässä. Ottamalla yhteyden korkeampaan tietoisuuteen voi löytää ja muuttaa tarvittavat uskomukset, tunteet ja kokemukset. ThetaHealingin keinoin voidaan nopeasti paljastaa kokonaisia uskomusjärjestelmiä ja aikaansaada välittömiä muutoksia parempaan. ThetaHealing® on fyysistä, psyykkistä ja emotionaalista paranemista aikaansaava menetelmä. Niin mystiseltä kuin energian välityksellä tehtävä hoito saattaa kuulostaakin, ThetaHealing® pohjautuu tieteellisesti todistettavissa oleviin ilmiöihin, joita tutkitaan tänä päivänä kvanttifysiikan ja tietoisuuden tutkimuksen saralla.

ThetaHealing-tekniikka hyödyntää myös kinesiologiaa. Lihastestauksen avulla on helppo testata mitä negatiivisia uskomuksia kannamme tiedostamattamme mukanamme. Negatiivisen uskomuksen muutos positiiviseksi on välittömästi todettavissa lihastestauksen avulla. Esimerkiksi henkilö, joka ei pohjimmiltaan usko olevansa täysin terve, antaa myös lihastestauksessa negatiivisen vastauksen sanoessaan "Olen terve". Tämä negatiivinen uskomus vaikuttaa aivan varmasti jollain tasolla hänen terveydentilaansa. ThetaHealingilla negatiivinen uskomus voidaan muuttaa ja testattaessa uudelleen, lihastesti osoittaa henkilön myös itse uskovansa, että hän on aivan terve.

ThetaHealingin kehittäjä on Vianna Stibal, joka paransi itse syöpänsä menetelmällään. ThetaHealingin tekniikka kuvaillaan yksityiskohtaisesti Vianna Stibalin kirjassa ThetaHealing – Introducing an Extraordinary Energy Healing Modality ja se on yhdysvaltalaisen Hay House -kustantamon Top 10 -listalla Wayne Dyerin ja Sonia Choquetten kaltaisten kuuluisuuksien kirjojen rinnalla. Kirjan voi tilata esimerkiksi Vianna Stibalin virallisilta nettisivuilta: http://www.thetahealing.com/thetahealing-products.html
Lisää ThetaHealingista voit lukea täältä:
http://www.thetahealingfinland.com/
Hoidon kesto n.2h. Hinta 85€.

Reiki™

Perinteinen usui reiki on klassinen itsehoidon ja energiahoidon menetelmä. Tutustuin itse Reikiin vuonna 2006 opetellessani tunnistamaan energioita ja käyttämään niitä hyödyksi. Vaikka tuon jälkeen olen opiskellut lukuisia muita energiahoitomenetelmiä, aloitan aamuni edelleen päivittäin viiden minutin tehoreikillä, joka antaa pirteyttä ja selkeyttä jokaiseen päivääni. Reiki antaa mahdollisuuden omaan henkiseen kasvuun jokaisen omilla ehdoilla. Reikin avulla voimme korjata jo syntynyttä epätasapainoa, joka ilmenee esimerkiksi pahan olon tunteena, sairautena, masentuneisuutena jne, mutta sen avulla voimme myös edesauttaa ja ylläpitää elämämme harmoniaa. Reiki on ikivanha energiahoitomuoto,jossa hoidettava saa parantavaa energiaa hoitajan välityksellä. Tämä energia voimistaa kehon omaa immuunipuolustusta ja luonnollista paranemisprosessia. Hoidon kesto n.1h. Hinta 50€.

      ”Tulevaisuuden lääketiede perustuu energian hallintaan kehossa”
                    
-professori William Tiller, Stanfordin yliopisto

Uskon kvanttifysiikan paljastavan tulevaisuudessa, miten ja miksi energiahoidot toimivat. Esimerkiksi David Wilcockin kirjasta ”Lähdekenttä” sekä Bruce Liptonin kirjasta "Ajatuksen biologia" voi lukea jo tutkimustietoa aiheesta.

Hoitohinnasto:

Reikihoito, kesto 50 min., hinta 50€

Tunnekehon hoito, kesto 60 min., hinta 55€

Rentoutushoito, kesto 1,5 h, hinta 65€      

Energiakentän puhdistus, kesto 60 min., hinta 70€                

Regressiohoito, kesto 1,5 h, hinta 80€

ThetaHealing, kesto 2 h, hinta 85€

Yhdistelmähoito (puhdistus, tunnekehon hoito & TH), kesto 2,5h, hinta 95€

 

Linkkisuositukset: 

Bruce Lipton ja ajatusten voiman merkitys solujen paranemisessa
http://fractalenlightenment.com/14294/enlightening-video/alter-your-genes-and-cure-any-disease

Video tunnekehon hoidosta EFT:llä ja erään parantuneen tarina
http://youtu.be/zmifmObjuPM

Lyhyempi video tunnekehon hoidosta EFT:llä
http://youtu.be/8QhG8WQ4Ziw

 

Kirjasuositukset:

Lipton Bruce H., Ajatuksen biologia (The Biology of Belief)
David Wilcock, Lähdekenttä
Ehdin Susanna, Itsensä parantava ihminen
Distel Wolfgan, Dai komio Reikin sydän
Loyd Alexander, Paranemisen avain
Ohashi, Kehon kieli
Gasgoicne Stephen, Kiinalainen tie terveyteen
Aranovich Boris, Healing
Hallenberh Helena, Elinvoimaa kiinalaisittain
Andrews Ted, Parantajan käsikirja
Brennan Barbara Ann, Hands of Light
Ross Julia, The Mood Cure
Blomberg Harald, Parantavat liikkeet